תהנו מהמסלול המתקדם והעוצמתי ביותר שיהפוך אתכם לברמנים מקצועיים
ממה המסלול מורכב?
היוצרים יחד 41 שיעורים עוצמתיים שיהפכו אותכם למאסטרים מאחורי דלפק הבר
לאחר 15 שנים בענף הברים, מסעדנות וחיי הלילה בפרט, הבנתי כי יש בעיה קריטית בתהליך גיוס העובדים מאחר והם לא מספיק מוכשרים ויש המון ידע הכרחי שלא מסופק להם הנדרש ממועדונים והפקות ענק – איפה שיש היקפים גבוהים של תנועה ורווחים.
לא יכולתי להישאר אדיש לכך והחלטתי ליזום הכשרות שאכן מספקות את הנדרש והרבה מעבר, וכמובן – תעסוקה לבוגרים.
בגיל 25 בלבד פתחתי מועדון ענק במרכז תל אביב – על אדמת בית מעריב.
כיום אני מפעיל מעל ל-500 אירועים בשנה ומגייס מעל ל-1,000 עובדים למועדונים, ברים ופסטיבלים ברחבי הארץ.
אני מזמין אתכם לקבל את המסלולים האפקטיביים והמתקדמים ביותר + כניסה למאגר העבודות שיצרתי – “אלפא גרופ”.
נתראה על הבר (;
חלק א – הקדמה ותכנות של ברמן אלפא
שיעורים עוצמתיים שיעצבו את הגישה של הברמן, תכונות חשובות, יצירת ערך, תקשורת בין אישית, תובנות ועוד המון.
חלק ב – הממלכה של ברמן אלפא
החלק הזה תלמדו על הממלכה של הברמן, סוגי ברים, מבנה הברים, ציוד הנדרש – מה חשוב ומה לא, לימוד מקיף על כל סוגי המשקאות והקטגוריות, לימוד על הקוקטיילים, טכניקות של ברמנים מצליחניים ועוד המון.
בונוס: חוברת הקוקטיילים הבלעדית של ברמן אלפא שתעשה לכם סדר בראש
חלק ג – נכנסים לעומק
התנהלות בכל עסק ועל הצד הטוב ביותר, למעשה החלק הזה הוא קיצור דרך מטורף בו תלמדו את הגישה הנכונה ביותר להצלחה בברים, פתיחת בר אוניברסלית – לפתוח בר בכל מקום ללא צורך בהתלמדות, דגשים חשובים להתנהלות על קופת העסק, בחירת נישת בר המתאימה עבורכם, לימוד מקיף על מהלך הסרוויס – טכניקות תקשורת אינפורמטיביות והתנהגותיות של ברמן אלפא, תדעו להתמודד בכל תרחיש, דגשים בנושא מצלמות וגניבות, דגשים בנושאי בטיחות, לדוגמא: מה לעשות וכאשר נכחתם למצב בו לקוח/ה משליך סם למשקה של לקוח/ה אחר, סגירת בר אוניברסלית – תוכלו לבצע סגירה בכל מקום, סוגי ברמנים וגישות שונות לתפקיד, טכניקת “אפטיים” שתאפשר לכם לנצל כל משמרת בהנאה מקסימלית ושיפור ביטחון העצמי, תלמדו איך לבצע משוב חיובי לשיפור ביצועים מתמשך והכנה מעצימה להוצאת האלפא שבכם.
כסף בהייבול
הקורס שיהפוך אתכם לברמנים שמרוויחים 100+ ש”ח לשעה בקל!
חלק א – עיצוב ותכנות הברמן הרווחי
שיעור 1 – הברמן הרווחי ממוקד מטרה
שיעור 2 – גשם של שטרות
שיעור 3 – הברמן שמרוויח יותר מהעו”ד והרואה חשבון
שיעור 4 – עקרון פארטו לברמנים – איך זה קורה ולמה זה כדאי?
חלק ב – צוללים לעומק הארנקים
שיעור 5 – לתרגם את הנוזל לכסף
שיעור 6 – מכירות דרך דלפק הבר
שיעור 7 – מודל עסקי
שיעור 8 – מקסימום רווחים במינימום זמן
שיעור 9 – לסחוף ולהוביל בשיטת העדר
שיעור 10 – האווירה תמיד בשליטתנו
שיעור 11 – טכניקות להוצאת טיפים
שיעור 12 – טכניקות פסיכולוגיות ליצירת רווחים בבר
יש כללי יסוד בהם ניתן לגרום לקהל הלקוחות לשלם יותר אשר פשוטים לביצוע עבור כל אחד ואחד! הגיע הזמן להתפקד, הגיע הזמן לרסק את דוושת הגז ולהרביץ כסף! בקורס הזה תלמדו את הגישה הנכונה שתגרום לקהל הלקוחות שלכם לשלם יותר עבור חוויית הבילוי – לקופה ולטיפים!
אז לעשות כסף זה אחלה משחק… אבל איך מייצרים אותו בכמה שפחות זמן? הכוונה היא – מקסימום רווחים במינימום זמן!
אפקט העדר – כולם משלמים והרבה! בואו לגלות איך עושים זאת. ספויילר: זה כיף רצח!
“גוד וייבס” בקליק: האווירה סבירה? הברמנים עייפים? משהו לא עובד בדינמיקה שם? בקורס הזה תלמדו איך שולטים באווירה בכל רגע נתון ובשליטה טוטלית!
טיפים – לדרוש? לא לדרוש? לרמוז? בואו לגלות מה היא הדרך הנכונה(והיחידה!) ליצירת טיפים, והרבה טיפים! תלמדו מה מייצר הרס ומה יגרום לברמנים לחזור עם כיסים מפוצצים הביתה!
ובכן, איך אני יודע את כל זה? אחת השאלות שהכי העסיקו אותי לאורך השנים היא: איך למקסם רווחים בבר בצורה שפורצת כל דרך וגבול חשיבתי. לאורך השנים ובאופן כפייתי – אובססיבי, הגעתי לכל התשובות ומכל זווית אפשרית – מזווית הברמן, מזווית של מנהל הבר וכמובן מזווית של בעל המקום. תראו – אני בטוח שהקורס הזה יעזור לכם! למעשה, ישנה עולמות עבורכם!
ומה אומרים עלינו?