ארי פן גאה להציג:

המסלול המלא לברמנים

תהנו מהמסלול המתקדם והעוצמתי ביותר שיהפוך אתכם לברמנים מקצועיים

קורס ברמנים

ממה המסלול מורכב?

קורס ברמנים

קורס ברמנים הכולל הכשרה מקיפה על עולם הברים, משקאות, קוקטיילים, יעילות ודגש על ביטחון העצמי

קורס מכירות לברמנים

קורס להגדלת הטיפים המורכב משיעורים עוצמתיים בהם תלמדו את כל הטכניקות הכי עוצמתיות ליצירת רווחים וטיפים 

הדרכת BEECOMM

הדרכה דיגיטלית, מקיפה ובלעדית על כל הפיצ’רים והאפשרויות בתוכנת הקופות המובילה “Beecomm” המהווה כדרישה מברים ומועדונים

היוצרים יחד 41 שיעורים עוצמתיים שיהפכו אותכם למאסטרים מאחורי דלפק הבר

נעים מאוד, שמי ארי פן

לאחר 15 שנים בענף הברים, מסעדנות וחיי הלילה בפרט, הבנתי כי יש בעיה קריטית בתהליך גיוס העובדים מאחר והם לא מספיק מוכשרים ויש המון ידע הכרחי שלא מסופק להם הנדרש ממועדונים והפקות ענק – איפה שיש היקפים גבוהים של תנועה ורווחים. 

לא יכולתי להישאר אדיש לכך והחלטתי ליזום הכשרות שאכן מספקות את הנדרש והרבה מעבר, וכמובן – תעסוקה לבוגרים.

בגיל 25 בלבד פתחתי מועדון ענק במרכז תל אביב – על אדמת בית מעריב. 

כיום אני מפעיל מעל ל-500 אירועים בשנה ומגייס מעל ל-1,000 עובדים למועדונים, ברים ופסטיבלים ברחבי הארץ. 

אני מזמין אתכם לקבל את המסלולים האפקטיביים והמתקדמים ביותר + כניסה למאגר העבודות שיצרתי – “אלפא גרופ”.

נתראה על הבר (;

פירוט הקורס הראשון במסלול

ברמן אלפא

חלק א – הקדמה ותכנות של ברמן אלפא

שיעורים עוצמתיים שיעצבו את הגישה של הברמן, תכונות חשובות, יצירת ערך, תקשורת בין אישית, תובנות ועוד המון.

חלק ב – הממלכה של ברמן אלפא

החלק הזה תלמדו על הממלכה של הברמן, סוגי ברים, מבנה הברים, ציוד הנדרש – מה חשוב ומה לא, לימוד מקיף על כל סוגי המשקאות והקטגוריות, לימוד על הקוקטיילים, טכניקות של ברמנים מצליחניים ועוד המון.

בונוס: חוברת הקוקטיילים הבלעדית של ברמן אלפא שתעשה לכם סדר בראש

חלק ג – נכנסים לעומק

התנהלות בכל עסק ועל הצד הטוב ביותר, למעשה החלק הזה הוא קיצור דרך מטורף בו תלמדו את הגישה הנכונה ביותר להצלחה בברים, פתיחת בר אוניברסלית – לפתוח בר בכל מקום ללא צורך בהתלמדות, דגשים חשובים להתנהלות על קופת העסק, בחירת נישת בר המתאימה עבורכם, לימוד מקיף על מהלך הסרוויס – טכניקות תקשורת אינפורמטיביות והתנהגותיות של ברמן אלפא, תדעו להתמודד בכל תרחיש, דגשים בנושא מצלמות וגניבות, דגשים בנושאי בטיחות, לדוגמא: מה לעשות וכאשר נכחתם למצב בו לקוח/ה משליך סם למשקה של לקוח/ה אחר, סגירת בר אוניברסלית – תוכלו לבצע סגירה בכל מקום, סוגי ברמנים וגישות שונות לתפקיד, טכניקת “אפטיים” שתאפשר לכם לנצל כל משמרת בהנאה מקסימלית ושיפור ביטחון העצמי, תלמדו איך לבצע משוב חיובי לשיפור ביצועים מתמשך והכנה מעצימה להוצאת האלפא שבכם.

 

מה תדעו לאחר הקורס?

תדעו

איך להיות הברמנים הבולטים והחשובים ביותר בעסק!

תדעו גם..

איך ליהנות מהעבודה הזו כפי שמעולם לא נהנתם!

וגם..

איך לפנות לבר / מועדון חדש שבו אתם רוצים לעבוד!

וכמובן…

איך להשיג את מה שאין לכם, בקלות ובביטחון רב!

לא כולם יכולים להיות ברמן אלפא - למי לא מתאים הקורס?

לא מתאים ל…

ברמנים שלא מעוניינים לעבוד במקומות שווים ונחשקים

וגם לא ל…

ברמנים שמאמינים כי העבודה הזו היא קשה ומייגעת נטולת הנאה וכיף

כמובן שלא ל…

ברמנים שמעבירים את המשמרת עם משחק סמארטפון

וכמובן גם לא ל…

ברמנים שמגישים מים- קולה והנועזים שבהם תפוזים סחוט

פירוט הקורס השני במסלול

כסף בהייבול

הקורס שיהפוך אתכם לברמנים שמרוויחים 100+ ש”ח לשעה בקל!

מה נלמד?

חלק א – עיצוב ותכנות הברמן הרווחי

שיעור 1 – הברמן הרווחי ממוקד מטרה

שיעור 2 – גשם של שטרות

שיעור 3 – הברמן שמרוויח יותר מהעו”ד והרואה חשבון

שיעור 4 –  עקרון פארטו לברמנים – איך זה קורה ולמה זה כדאי?


 

חלק ב – צוללים לעומק הארנקים

שיעור 5 – לתרגם את הנוזל לכסף

שיעור 6 – מכירות דרך דלפק הבר

שיעור 7 – מודל עסקי

שיעור 8 – מקסימום רווחים במינימום זמן

שיעור 9 – לסחוף ולהוביל בשיטת העדר

שיעור 10 – האווירה תמיד בשליטתנו

שיעור 11 – טכניקות להוצאת טיפים

שיעור 12 – טכניקות פסיכולוגיות ליצירת רווחים בבר

מה תדעו לאחר הקורס?

תלמדו

איך לייצר מקסימום רווחים במינימום זמן

תלמדו גם

איך לייצר מקסימום רווחים במינימום כסף

וכמובן

איך לייצר מקסימום רווחים במקסימום הנאה

וגם…

איך לייצר מקסימום רווחים והשמיים הם הג…

לא כולם יכולים לעמוד בזה, למי לא מתאים הקורס?

לא מתאים ל…

לברמנים המסתפקים בשכר של 60-70 לשעה

וממש לא מתאים ל…

לברמנים שלא באו כלל בשביל להרוויח כסף

וגם לא מתאים ל…

לברמנים עייפים שמתכוונים לצאת מהענף

ובכלל לא מתאים ל…

לברמנים שמאחרים בזמנים או ששכחו שקבעו להם משמרת

בואו נדבר תכל'ס

יש כללי יסוד בהם ניתן לגרום לקהל הלקוחות לשלם יותר אשר פשוטים לביצוע עבור כל אחד ואחד! הגיע הזמן להתפקד, הגיע הזמן לרסק את דוושת הגז ולהרביץ כסף! בקורס הזה תלמדו את הגישה הנכונה שתגרום לקהל הלקוחות שלכם לשלם יותר עבור חוויית הבילוי – לקופה ולטיפים!

אז לעשות כסף זה אחלה משחק… אבל איך מייצרים אותו בכמה שפחות זמן? הכוונה היא – מקסימום רווחים במינימום זמן! 

אפקט העדר – כולם משלמים והרבה! בואו לגלות איך עושים זאת. ספויילר: זה כיף רצח!

“גוד וייבס” בקליק: האווירה סבירה? הברמנים עייפים? משהו לא עובד בדינמיקה שם? בקורס הזה תלמדו איך שולטים באווירה בכל רגע נתון ובשליטה טוטלית!

טיפים – לדרוש? לא לדרוש? לרמוז? בואו לגלות מה היא הדרך הנכונה(והיחידה!) ליצירת טיפים, והרבה טיפים! תלמדו מה מייצר הרס ומה יגרום לברמנים לחזור עם כיסים מפוצצים הביתה!

ובכן, איך אני יודע את כל זה? אחת השאלות שהכי העסיקו אותי לאורך השנים היא: איך למקסם רווחים בבר בצורה שפורצת כל דרך וגבול חשיבתי. לאורך השנים ובאופן כפייתי – אובססיבי, הגעתי לכל התשובות ומכל זווית אפשרית – מזווית הברמן, מזווית של מנהל הבר וכמובן מזווית של בעל המקום. תראו – אני בטוח שהקורס הזה יעזור לכם! למעשה, ישנה עולמות עבורכם!

הדרכת קופה

 
למדתם הכל, אתם ברמנים תותחי על חלל! ואז כשנדמה לכם שתעבדו בהפקה הכי שווה או הבר הכי פופולרי אז זה מגיע: הדרישה ממנהל הבר: “ביקום חובה”.

הגיע הזמן לנטרל את הדרישה המעצבנת הזאת.

 
ההדרכה כוללת:
1. כל האפשרויות והפיצ’רים הקיימים בתוכנה.
2. הדרכה סופר עוצמתית ומעשירה על התנהלות ותפעול הקופה (מתוך הקורס “ברמן אלפא”).
3. שליטה בתרחישים לא רצויים.
4. שליטה בחומרה (מגירה, מדפסת וכו’).
5. דגשים סופר חשובים שכל בר/ מועדון/ מסעדה חייב שתדעו אותם.

 

ובנוסף...

כניסה לקבוצת השמה לעבודה המבודלת למועדונים, ברים, הפקות ופסטיבלים

ומה אומרים עלינו?

סאם פטרנקו ביקורת קלאב סקול
רפי ברטל ביקורת קלאב סקול
מורן גלילי ביקורת קלאב סקול
פלי תלמיד ביקורת קלאב סקול

איך זה עובד בתכל'ס?

מצטרפים למסלול

מתחילים ללמוד במיידי מהבית ומתמקצעים

נכנסים לקבוצת אלפא גרופ מתי שרוצים ומקבלים עבודה

מתחילים לעבוד בעבודה כייפית ולהרוויח ים כסף!

למידע נוסף השאירו פרטים