חלק א – עיצוב ותכנות הברמן הרווחי
שיעור 1 – הברמן הרווחי ממוקד מטרה
שיעור 2 – גשם של שטרות
שיעור 3 – הברמן שמרוויח יותר מהעו”ד והרואה חשבון
שיעור 4 – עקרון פארטו לברמנים – איך זה קורה ולמה זה כדאי?
חלק ב – צוללים לעומק הארנקים
שיעור 5 – לתרגם את הנוזל לכסף
שיעור 6 – מכירות דרך דלפק הבר
שיעור 7 – מודל עסקי
שיעור 8 – מקסימום רווחים במינימום זמן
שיעור 9 – לסחוף ולהוביל בשיטת העדר
שיעור 10 – האווירה תמיד בשליטתנו
שיעור 11 – טכניקות להוצאת טיפים
שיעור 12 – טכניקות פסיכולוגיות ליצירת רווחים בבר
לא משנה אם אתם ברמנים, מנהלי בר או בעלי המקום. יש כללי יסוד בהם ניתן לגרום לקהל הלקוחות לשלם יותר אשר פשוטים לביצוע עבור כל אחד ואחד!
חלאס עם לישון בעמידה! ברמנים, מנהלי בר ובעלי ברים – הגיע הזמן להתפקד, הגיע הזמן לרסק את דוושת הגז ולהרביץ כסף! בקורס הזה תלמדו את הגישה הנכונה שתגרום לקהל הלקוחות שלכם לשלם יותר עבור חוויית הבילוי – לקופה, לטיפים, לכניסה ולכל ערוץ מכירה אחר בעסק שלכם (שגם אותם נלמד).
אז לעשות כסף זה אחלה משחק… אבל איך מייצרים אותו בכמה שפחות זמן? הכוונה היא – מקסימום רווחים במינימום זמן!
אפקט העדר – כולם משלמים והרבה! בואו לגלות איך עושים זאת. ספויילר: זה כיף רצח!
“גוד וייבס” בקליק: האווירה סבירה? הברמנים עייפים? משהו לא עובד בדינמיקה שם? בקורס הזה תלמדו איך שולטים באווירה בכל רגע נתון ובשליטה טוטלית!
טיפים – לדרוש? לא לדרוש? לרמוז? בואו לגלות מה היא הדרך הנכונה(והיחידה!) ליצירת טיפים, והרבה טיפים! תלמדו מה מייצר הרס ומה יגרום לברמנים לחזור עם כיסים מפוצצים הביתה!
ובכן, איך אני יודע את כל זה? אחת השאלות שהכי העסיקו אותי לאורך השנים היא: איך למקסם רווחים בבר בצורה שפורצת כל דרך וגבול חשיבתי. לאורך השנים ובאופן כפייתי – אובססיבי, הגעתי לכל התשובות ומכל זווית אפשרית – מזווית הברמן, מזווית של מנהל הבר וכמובן מזווית של בעל המקום. תראו – אני בטוח שהקורס הזה יעזור לכם! למעשה, ישנה עולמות עבורכם!